Panamská kuchyňa
Panamské jedlá lahodia oku i jazyku 
Panamská kuchyňa patrí k najstarším a určite stojí za to skúsiť tradičným spôsobom upravené ryby, chobotnice, krevety a ďalšie plody mora. Navštívte niektorú z miestnych reštaurácií, kde budete mať možnosť ochutnať tradičné jedlá.
Typické jedlá
Tortilly
Panamské tortilly nie sú rovnaké ako nám známejšie mexické. Ide o menšie silné placky z mletej varenej kukurice zmiešané so syrom. Tie sa ďalej smažia a podávajú ako príloha.
San Cocho
Kuracia polievka, ktorá sa varí niekoľko hodín. Podávaná je s kusmi mäsa a zeleninou.
Tamales
Kukuričné cestíčko zabalené a varené s mäsom a paradajkovou omáčkou v palmovom liste.
Empanadas
Mäsové guľôčky v cestíčku.
Nápoje
Arroz con piňa
Sladký nápoj z varenej ryže, ananásových šupiek a škorice.
Pivo
Pivo si v Paname získalo veľkú obľubu. Je ale oveľa slabšie, než na ktoré sme zvyknutí my. Najznámejšie značky sú Panama alebo Atlas.
Káva
Pestovanie kávy v Paname má veľkú tradíciu a patrí k jednej z najlepších na celom svete. Vychutnať si ju môžete priamo na farmách pri plantážach.